Sekretess och cookies policy

Inledning
Denna policy har som syfte att säkerhetsställa att IKL Digital Design hanterar personuppgifter i enlighet med EUS dataskyddsförordning GDPR (General Data Protection Regulation). Policyn innefattar samtliga hemsidor på www.ikldesign.se samt personuppgifter som samlas in vid avtal för produkter och tjänster.

Dina personuppgifter
När du fyller i dina uppgifter på vår hemsida så sparas din information. Uppgifter som samlas in kan vara namn, e-mail, adress, telefonnummer mm. Den information du lämnar kommer att användas för att tillmötesgå din förfrågan om kontakt samt för att kunna leverera överenskomna produkter och/eller tjänster. IKL Digital Design använder även cookies på hemsidan som lagrar information om din användning av hemsidan.

Säkerhet
Alla uppgifter som du har lämnat lagras med skydd av brandväggar, anti-virusprogram samt kryptering av data. Endast ansvarig för IKL Digital Design har tillgång till dessa uppgifter. Uppgifter för upplagd kund sparas även hos tredjepart (Bokio https://www.bokio.se/gdpr/integritetspolicy/). Har du givit ditt samtycke i samband med ifyllande av formulär eller liknande kan dina personuppgifter även komma att användas i marknadsföringssyfte.

Dina rättigheter
Du har när som helst rätt att begära ut kopia på de personuppgifter som finns lagrade om dig. Du har rätt att ändra de personuppgifter om dig som är felaktiga samt begära att dina personuppgifter raderas. Som kund hos IKL Digital Design finns dock restriktioner på vilka personuppgifter som kan raderas i enlighet med bokföringslagen. Kontakta ida@ikldesign.se för ärenden som rör dina personuppgifter.

Cookies
På hemsidan samlar IKL Digital Design in cookies med information om hur du använder hemsidan. Du kan alltid välja att radera cookie seller välja att din webbläsare inte ska samla in cookies. Väljer du att blockera cookies kan det hända att vissa funktioner på hemsidan inte kommer att fungera som förväntat. Läs mer här: https://www.allaboutcookies.org/.
Tillbaka